Zin in EGHT?

Als salesprofessional van EGHT optimaliseer je de sales van onze klanten zodat zij meer ruimte krijgen om te ondernemen en verder te groeien.

EGHT is ontstaan uit de overtuiging dat te veel ondernemers te weinig ondernemen, sales- en marketingconsultants vaak te weinig ambitieus zijn en project sourcing bedrijven vaak cv-schuivers zijn. Dat willen wij veranderen met eerlijke en ambitieuze salesprofessionals zoals jij.

Wie zoeken we?

EGHT zoekt eerlijke, plichtsbewuste salesprofessionals die kleine, middelgrote en grote bedrijven op tijdelijke basis kunnen helpen met de optimalisatie van hun sales. EGHTe sales met een eigen verhaal die gezond in het leven staan.

Wij zoeken niet noodzakelijk workaholics, maar salesmensen die slim werken, resultaten halen en daardoor voldoende ruimte overhouden voor familie, vrienden en hobby’s. Wil jij meer verantwoordelijkheden en wil je onze klanten EGHT succesvol maken? Lees dan snel verder.

EGHT Betere Sales - over ons

Wie zoeken we?

EGHT zoekt eerlijke, analytische, ambitieuze, plichtsbewuste en hypersociale salesprofessionals die kleine, middelgrote en grote bedrijven op tijdelijke basis kunnen helpen met de optimalisatie van hun sales en marketing, EGHTe consultants met een eigen verhaal die gezond in het leven staan.

Wij zoeken niet noodzakelijk workaholics, maar salesmensen die slim werken, resultaten halen en daardoor voldoende ruimte overhouden voor familie, vrienden en hobby’s buiten de uren. Wil jij meer verantwoordelijkheden en wil je onze klanten EGHT succesvol maken? Lees dan snel verder.

Wat kun je verwachten 

Bij EGHT vind je een team van eerlijke, transparante en ambitieuze collega’s die op interessante projecten werken. Verder vind je bij ons uitdaging, vrijheid en voldoening in je job en persoonlijke ondersteuning bij de ontwikkeling van je carrière en netwerk. We onderscheiden ons als volgt:

Goesting

Wij willen dat je elke dag met goesting komt werken. Want als jij je goed in je vel voelt dan presteer je beter. Je mag bij ons op een mooie verloning maar vooral ook op persoonlijke begeleiding en een fantastisch team rekenen. Jij zit bij de klant, maar EGHT is 1 team dat er elke dag voor je is.

Grinta

Wij verwachten van jou dat je elke dag grinta hebt om het beste uit jezelf te halen en jezelf te overstijgen. Als je jezelf scherp houdt dan komt dat iedereen ten goede. Wij van onze kant geven je voldoende ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, binnen en buiten de uren.

Gezond

Sales is topsport, maar bij EGHT houden we toch van een gezonde balans tussen werk en privé. Wij verwachten dat je jezelf verzorgt en dat je je vrije tijd gebruikt om je goed en volledig te ontspannen. Zo kun je ’s ochtends of na het weekend weer fris aan de slag.

Groeien

Groeien doe je niet alleen. Bij EGHT groeien klanten, medewerkers en EGHT samen. Wij willen onze klanten binnen 6 maanden overtuigen, onze salesprofessionals permanent aan ons binden en binnen 3 jaar uitgroeien tot het sterkste salesnetwerk van Vlaanderen.

Gezellig

Dit alles vertaalt zich in een uniek HR-beleid op maat zodat je op een gezonde en fijne manier kunt blijven groeien en zodat je elke dag voldoening uit je werk haalt.

Dit alles vertaalt zich in een uniek HR-beleid op maat zodat je op een gezonde en fijne manier kunt blijven groeien en zodat je elke dag voldoening uit je werk haalt.