Team EGHT is klaar om te knallen: ken jij onze salesconsultants al?

Met EGHT wil ik de sales en marketing van bedrijven optimaliseren en bedrijfsleiders helpen die te veel werken en te weinig ondernemen.

Mijn sleutel tot succes? Straffe salesconsultants!

In de afgelopen maanden stelde ik een topteam samen met 8 gemotiveerde consultants en onlangs kwam Team EGHT voor het eerst samen. Spannend!

Benieuwd naar deze salestoppers? Leer ze hieronder kennen!

Een EGHTe verwelkoming

Een goede sales professional? Die

  1. stelt de juiste vragen.
  2. luistert goed naar zijn/haar opdrachtgever.
  3. vat goed samen.

Om het ijs te breken in de stijl van EGHT en de salesconsultants op een leuke manier te verwelkomen, besloot ik meteen de proef op de som te nemen.

Ik deelde alle salesconsultants van Team EGHT op in paren. Iedere consultant kreeg 7 minuten om gerichte vragen te stellen aan zijn partner en om zichzelf voor te stellen. Daarna moesten ze elkaar in 1 minuut “verkopen” bij het hele team.

Wat blijkt? Op één incident na – waarbij een dochter spontaan een zoon werd – leerden alle consultants elkaar op een vlotte en gerichte manier kennen. Verkocht! Afsluiten deden we met een lekker hapje en een goed drankje. (Uiteraard.)

Kortom: Team EGHT is volledig klaar om ambitieuze ondernemers zoals jij te helpen! Ik stel alle consultants hieronder graag aan je voor op onze teampagina.

Wil jij betere sales? Team EGHT helpt je graag!

Onze sales- en marketingconsultants helpen je graag om je bedrijf naar een volgend niveau te tillen. Zo krijg jij de zuurstof die je nodig hebt om weer te doen waar je goed in bent: ondernemen en genieten van je werk en de dingen naast je werk.

Ben jij op zoek naar een goede sourcing partner om je bedrijf te laten groeien en meer te verkopen? Contacteer EGHT. Ik bekijk graag wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Commentaar post

Your email address will not be published. Required fields are marked *