Over EGHT

Veel ondernemers hebben stress. Jij misschien ook. Niet genoeg klanten, te veel werk, te weinig of de verkeerde mensen, geen duidelijke doelen… Stress is goed – voor even. Maar stress is slecht als het langer duurt.

Dus vertel eens: wanneer heb je nog eens EGHT goed geslapen, wanneer heb je nog eens EGHT van je kinderen genoten, van een goede babbel, sport, een ontspannend boek of een leuke film?

Is dat al lang geleden? Doe er dan iets aan! Anders loop je achter de feiten aan, mis je kansen en heb je steeds minder tijd voor je bedrijf, je familie, je vrienden en je gezondheid. Ik kan het weten!

Waarom EGHT

EGHT versterkt je bedrijf met ervaren salesprofessionals die hun kennis, ervaring en ambitie met je delen zodat je op korte termijn de resultaten boekt die je op langere termijn toelaten om gezonder en sterker te groeien.

Wij zorgen voor meer klanten, sales, ruimte en tijd om EGHT te ondernemen. En dat doen we op onze eigen EGHTe manier. Hieronder lees je hoe we ons van de concurrentie onderscheiden.

Wij gaan grondig te werk

De meeste project sourcing bedrijven zijn “pleisters”: zij bieden een tijdelijke oplossing voor een tijdelijk sourcingprobleem. De sales professionals van EGHT zijn geen pleisters maar dokters: wij doorgronden de oorzaak van jouw probleem en we lossen de oorzaak van het probleem op, niet alleen de negatieve gevolgen ervan.

Wij kennen je EGHT

Wij stellen vragen tot we onze klanten en medewerkers EGHT kennen. Pas als alle partijen EGHT 100% matchen op vlak van cultuur, wensen, behoeften en ambities én dat we EGHT kunnen helpen met de nodige ondersteuning van het ganse salesproces, gaan we van start.

Als we je kunnen helpen dan zullen we het doen. Als we je niet kunnen helpen dan zullen we het je zeggen. EGHT.

EGHT is meer dan een werkgever

Wij volgen onze EGHTe sales voortdurend op, we coachen hen en we besteden veel aandacht aan kennisdeling. Door middel van een persoonlijk en uniek HR-beleid zorgen we ervoor dat onze salesprofessionals zich optimaal in hun vel voelen en dat ze ten volle gemotiveerd zijn om de vooropgestelde resultaten te halen en te overtreffen.

We willen ons voortdurend bewijzen

Wij zijn het aan onze klanten en medewerkers verplicht om hun vertrouwen en samenwerking elke dag weer te verdienen. Dit houdt ons scherp om altijd het beste van onszelf te geven en boven onze natuurlijke comfortzone en resultaten uit te stijgen.

Van topconsultants naar topteam - een EGHTe teambuilding - EGHT Betere Sales - 630

EGHTe waarden

Eerlijk

Onze EGHTe sales zijn eerlijk en transparant en we verwachten hetzelfde van onze klanten. Onze medewerkers kunnen en willen meerwaarde bieden aan klanten die net iets meer willen en kunnen investeren.

Authentiek

Al onze medewerkers hebben een eigen stem en verhaal, zowel op de werkvloer als in hun privéleven. Iedereen heeft een goede balans tussen werk en privé. EGHT is “What You See is What You Get”.

Ambitieus

Onze medewerkers en klanten van EGHT hebben meer ambitie dan de standaard sales en klant. EGHT werkt enkel met klanten die écht willen groeien en met salesprofessionals die écht meerwaarde kunnen bieden.

Kennisdeling

EGHT is een netwerk van sales professionals die van elkaar leren en die op elkaar kunnen rekenen om hun klanten nog beter van dienst te zijn. We houden regelmatig kennissessies, we wisselen ervaringen en best practices uit en we investeren voortdurend in interne en externe opleidingen.

Community

Het is onze ambitie om EGHT op korte termijn te ontwikkelen tot een platform waar salesprofessionals EN klanten willen bij horen omdat het er zo eerlijk aan toe gaat en omdat iedereen voortdurend toegevoegde waarde blijft bieden en ervaren.

Trots

Medewerkers van EGHT zijn trots en blij omdat ze voor en met een exclusieve en unieke community werken en klanten zijn trots en blij omdat ze met de salesprofessionals van EGHT kunnen werken.

Fun

EGHT is meer dan werk alleen. Wij besteden veel aandacht aan een goede sfeer, leerrijke meetings en actieve team buildings met een theoretische, actieve en “bonding” component. Wij zijn ervan overtuigd dat je beter werkt in een gezond lichaam. Gezondheid staat bij ons dan ook hoog op de agenda.

Uniek

EGHT hecht veel belang aan het welzijn van haar medewerkers. Als zij zich goed voelen dan presteren ze beter en daar wordt iedereen beter van. We zorgen voor goede opvolging, voldoende uitdaging en ontspanning op en naast het werk en we moedigen persoonlijke initiatieven aan.