Omdat het EGHT vooruit mag gaan

Bij EGHT houden we op regelmatige basis teammeeting. We bespreken dan de verschillende projecten, wisselen ervaringen uit en onderzoeken hoe we elkaar en onze klanten nog beter kunnen helpen.

Vorige vrijdag waren we uitgenodigd in de spiksplinternieuwe garage van Centrauto Malle. Na een zeer professionele ontvangst en speed workshop inbound marketing van Lincelot (thanks Christophe en team) ontvingen we de sleutels van onze nieuwe auto’s.

De boys waren duidelijk blij met hun nieuwe toys, en de dames… die gingen door het dak! Veel succes team EGHT, drive safe en veel plezier met de nieuwe bolides!

Wil jij betere sales? Team EGHT helpt je graag!

Onze sales- en marketingconsultants helpen je graag om je bedrijf naar een volgend niveau te tillen. Zo krijg jij de zuurstof die je nodig hebt om weer te doen waar je goed in bent: ondernemen en genieten van je werk en de dingen naast je werk.

Ben jij op zoek naar een goede sourcing partner om je bedrijf te laten groeien en meer te verkopen? Contacteer EGHT. Ik bekijk graag wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Commentaar post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *