Sales professionals

Wie zorgt er voor sales?

Wie zijn de key players en wie haalt er EGHT business binnen?

Of je nu met een eigen team werkt of beroep doet op één van onze EGHTe sales, in beide gevallen is begeleiding en ondersteuning onontbeerlijk. Om uw bedrijf optimaal te laten groeien bieden de sales -experten van EGHT u de nodige ondersteuning bij het verbeteren van de sales. Deze structurele keuze kan het bedrijf alleen maar ten goede komen.

Op die manier kunnen de eigen sales/account managers gerichter focussen op het binnenhalen van nieuwe klanten en het uitbreiden van bestaande. Bovendien komt onze externe sales uw bedrijf binnen met een objectieve houding en een visie waarbij uitwerking en optimalisatie van uw salesproject centraal staat.

Sales professionals

Geen salesteam om je plannen uit te voeren? Te veel werk en nood aan tijdelijke uitbreiding van je salesteam? Of op zoek naar een tijdelijke sales die je team uit de nood helpt bij ziekte, zwangerschap, vakanties of andere vervangingen? Geen probleem, onze EGHTe sales helpen je ook daarbij met plezier uit de brand.

Hoe kan EGHT mijn salesteam versterken?

Als er in uw bedrijf nood is aan tijdelijke versterking van je salesteam, dan gaat EGHT zeer methodisch te werk. We bekijken eerst samen je salesplan, bepalen de essentiële competenties en behoeften die nodig zijn om uw team te versterken en zetten dan een van onze projectsales in. Niet alleen op basis van competenties, maar ook qua ervaring en culture fit.

Onze sales-professional gaat full-time en exclusief voor uw bedrijf aan het werk. Hij of zij start het volledige project op, definieert tussentijdse resultaten en sales acties, voert deze uit en rapporteert op regelmatige basis over de activiteiten.

Welke ondersteuning biedt EGHT?

Onze sales-professionals werken niet alleen nauw samen met de rest van uw team, al dan niet onder leiding van uw sales manager, maar krijgen ook begeleiding vanuit EGHT.

Wij zorgen voor een extra support en nemen de aanpak, resultaten en next steps van onze sales mee onder de loep. Zo kan jij er altijd op rekenen dat de gewenste inspanningen geleverd worden door de juiste personen met de juiste begeleiding.

Intake

Elk salestraject van EGHT start met een intake-moment. Tijdens 1 of 2 intakegesprekken leren we elkaar beter kennen. We vragen door tot we uw ambities, uitdagingen, wensen en behoeften volledig in kaart hebben. Dan beslissen we of we EGHT met elkaar verder willen. 

Waarom een intake?

Sales professionals

Een intake is niet alleen belangrijk om elkaar te leren kennen en te kijken of er een match is tussen uw bedrijf en EGHT. De intake-gesprekken dienen ook als eerste stap voor de optimalisatie van uw sales én als nulmeting. Het belangrijkste van het intakegesprek is het gewenste profiel. Zetten we in op ervaring of ambitieuze gedrevenheid? Baseren we ons op een eigen bestaand netwerk of bouwen we een nieuw uit? Als we de juiste sales op het juiste moment beschikbaar hebben zetten we samen koers naar Betere Sales. Hebben we de juiste sales niet vrij? Dan kijken we samen op welke manier we kunnen helpen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij begrijpen de kracht van transparante en simpele communicatie. Contacteer ons nog vandaag zodat wij u kunnen helpen.

Schoolweg 30
2830 Willebroek

Bel ons op:
+32 3 290 30 00

Algemene mail:
info@eght.be

Openingsuren:
Ma. – Vr.  09:00 – 18:00