Sales proces

CRM

Een CRM-systeem helpt je bij het beheren van al je klantendata. Indien je CRM goed ingeregeld is, biedt deze ook ondersteuning voor het managen van je salesactiviteiten, het meten van je sociale media hits en nog meerdere marktinzichten. Op basis van deze inzichten kunnen er verdere acties ondernomen worden met het oog op het optimaliseren van je huidige business.

De nieuwste systemen zijn vandaag de dag ook uitgerust met integraties naar mobiele apps en communicatiesystemen. Op deze manier belandt er geen belangrijke info tussen de mazen van het net.

Sales proces

EGHT kijkt samen met u naar wat er vandaag voorhanden is en of dit nog aansluit bij het beleid van morgen. Indien nodig zorgen we voor de juiste begeleiding en advies voor de integratie van mogelijke (andere) systemen of de optimalisatie van de huidige.

Marketing automation

Marketing automation werd ontworpen om leads sneller om te zetten naar klanten. Het is een verzamelnaam van verschillende software systemen en technologie├źn die op elkaar afgestemd zijn om terugkerende acties te automatiseren.

Op deze manier wordt er sneller content verdeeld op verschillende kanalen zoals, website, sociale media, e-mail, blogs, etc…. en worden er sneller leads gegenereerd.

Marketing automation heeft echter geen mogelijkheid tot bestaan indien er geen duidelijke salesfunnel opgemaakt werd.

Sales proces

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij begrijpen de kracht van transparante en simpele communicatie. Contacteer ons nog vandaag zodat wij u kunnen helpen.

Schoolweg 30
2830 Willebroek

Bel ons op:
+32 3 290 30 00

Algemene mail:
info@eght.be

Openingsuren:
Ma. – Vr.┬á 09:00 – 18:00