4 echt, maar dan ook écht goede redenen om bij EGHT te werken

EGHT is een bedrijf voor ambitieuze bedrijfsleiders die te veel werken en te weinig ondernemen. Onze onvervalst straffe salesconsultants optimaliseren de sales en marketing van onze klanten zodat zij betere cijfers draaien en meer ruimte krijgen om te ondernemen en te groeien.

Bij EGHT zijn we dan ook constant op zoek naar eerlijke, ambitieuze en talentvolle salesprofessionals – die lopen namelijk niet dik! – en we helpen hen graag om de beste versie van zichzelf te worden met uitdagende opdrachten, eerlijke en confronterende coaching en de uitbouw van een netwerk voor kennisdeling en uitwisseling van ideeën. Win-win!

Ben jij op zoek naar een nieuwe, authentieke uitdaging als salesconsultant en klinkt dit je als muziek in de oren? Dan zit je goed bij EGHT. Nee serieus, neem het van mij aan, stop met verder zoeken en solliciteer, of lees deze 4 redenen om voor EGHT te kiezen.

4 echtig en techtig goede redenen om bij EGHT te werken

1. Bij EGHT werk je op uitdagende projecten die écht bij je passen

Als salesconsultant moet je je met open geest kunnen concentreren op de business. Die business moet dan ook bij je passen. Wij zullen je dan ook pas op een project plaatsen wanneer jij, de klant en wij ervan overtuigd zijn dat we samen EGHT meerwaarde kunnen creëren.

Wij stellen vragen tot we jou en de klant EGHT kennen en we brengen jullie pas in contact wanneer jij, de klant en EGHT 100% zeker weten dat je bij de cultuur, wensen, behoeften en ambities van de klant past én dat we EGHT kunnen helpen en aantoonbare resultaten kunnen garanderen.

Bij EGHT groeien klanten, consultants en EGHT immers samen. Wij willen onze klanten binnen 6 maanden overtuigen, onze consultants permanent aan ons binden en binnen 3 jaar uitgroeien tot het sterkste salesnetwerk van Vlaanderen!

2. Wij verlonen in geld, maar vooral ook in goesting, groei en gezelligheid

Wij willen dat je elke dag met goesting komt werken. Want als jij je goed in je vel voelt dan presteer je beter. Je mag bij ons rekenen op een mooie verloning, maar vooral ook op persoonlijke begeleiding en een fantastisch team. Jij zit bij de klant, maar EGHT is 1 team dat er elke dag voor je is.

Wij verwachten van jou dat je elke dag grinta hebt om het beste uit jezelf te halen en jezelf te overstijgen. Als je jezelf scherp houdt dan komt dat iedereen ten goede, toch? Wij geven je dan ook voldoende ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, binnen en buiten de uren.

Zo organiseren we regelmatig workshops om je kennis, zelfbewustzijn en soft skills verder aan te scherpen. EGHT is ook een netwerk van consultants die van elkaar leren en die elkaar kunnen gebruiken om klanten nog beter van dienst te zijn. Kennisdeling alom! Hier wordt iedereen beter van.

EGHT is natuurlijk ook meer dan werk alleen. Wij organiseren minstens 1 keer per kwartaal een etentje, een drink of een andere teambuildingactiviteit om ons team te versterken.

3. Wij denken aan jouw gezondheid

Sales is topsport, maar bij EGHT houden we toch van een gezonde balans tussen werk en privé. Wij verwachten dat je jezelf verzorgt en dat je je vrije tijd gebruikt om je goed en volledig te ontspannen. Zo kun je ’s ochtends of na het weekend weer fris aan de slag.

Een gezond lichaam bevordert je zelfvertrouwen en geeft je energie om te presteren. Je straalt zo ook meer charisma uit en biedt vertrouwen aan de klant. We staan bij EGHT dan ook regelmatig stil bij je gezondheid en stimuleren je om hier voldoende aandacht aan te besteden.

Dat doen we met 7 richtlijnen:

 1. Jij bent verantwoordelijk voor je resultaten
 2. Jij deelt je eigen dag in
 3. Je vermijdt file indien mogelijk
 4. Je maakt gebruik van slimme communicatie
 5. Je doet elke dag aan digitale detox
 6. Je verzorgt je body
 7. Je investeert in je mind

Richtlijnen, geen regels. De eindverantwoordelijkheid ligt bij jou!

4. Je komt terecht in een eerlijk, authentiek, ambitieus en trots bedrijf!

Het is onze ambitie om EGHT op korte termijn te ontwikkelen tot een platform waar consultants EN klanten willen bijhoren omdat iedereen voortdurend toegevoegde waarde blijft bieden en ervaren. Daarbij hechten we steeds belang aan:

 • Eerlijkheid: De salesconsultants van EGHT zijn eerlijk en transparant en we verwachten hetzelfde van onze klanten. Onze consultants kunnen en willen meerwaarde bieden aan klanten die net iets meer willen en kunnen investeren.
 • Authenticiteit: Al onze medewerkers hebben een eigen stem en verhaal, zowel op de werkvloer als in hun privéleven. Iedereen heeft een goede balans tussen werk en privé. EGHT is “What You See is What You Get”.
 • Ambitie: De consultants en klanten van EGHT hebben meer ambitie dan de standaard consultant en klant. EGHT werkt enkel met klanten die écht willen groeien en met consultants die écht meerwaarde kunnen bieden.
 • Trots: Consultants van EGHT zijn trots en blij omdat ze voor en met een exclusieve en unieke community werken en klanten zijn trots en blij omdat ze met de salesconsultants van EGHT kunnen werken.

What’s not to like, right?

Ben jij EGHT? Join the team!

Heb jij een commerciële achtergrond, een passie voor klanten, een drive voor resultaten en heb je EGHT veel goesting om de volgende stap in je carrière te zetten?

Kortom: klinkt alles hier je EGHT fantastisch in de oren? Hebben we een match? Dan moeten we zeker eens praten. Vrijblijvend uiteraard, want we gaan enkel met elkaar in zee als we EGHTe chemie voelen.

Commentaar post

Your email address will not be published. Required fields are marked *